Qu Puteh Kosmetik

Qu Puteh Skincare

Qu Puteh Kosmetik
Rahsia Kehebatan Minyak Argan Dengan Qu Puteh Kosmetik

Sukar mencari set rawatan yang sesuai dengan kulit wajah anda?

Kebaikan minyak Argan bersama adunan minyak kelapa dan ekstrak bunga melati ternyata sesuai untuk semua jenis kulit samaada normal,kering atau berminyak.

Qu Puteh Kosmetik dilengkapi dengan:
  1. Whitening Glow Soap
  2. Whitening Treatment Soap 
  3. Whitening Pro 9
  4. Whitening UV Block (SPF 25)
Kebaikan Produk Qu Puteh Kosmetik
  • Memelihara kejelitaan kulit
  • Menjadikan tona kulit anda lebih sekata
  • Membantu mencerahkan kulit wajah secara semulajadi
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Membantu mengatasi masalah pigmentasi yang berpunca dari radang dan pancaran cahaya matahari
  • Membantu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam dan kulit kusam
  • Menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada kulit wajah
  • Membantu mengekalkan keremajaan kulit wajah
  • Melindungi kulit wajah daripada kerosakan akibat sinaran radiasi UV
  • Membantu mencegah proses penuaan pra-matang
  • Menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan
  • Menyegarkan kulit wajah
 *result may vary

Cara Penggunaan;
Siang:
  • Cuci wajah dengan Qu Puteh Whitening Soap.
  • Urut wajah secara perlahan-lahan selama 3 minit.
  • Bilas sehingga bersih.
  • Sapu dan ratakan krim Qu Puteh Whitening UV Block pada kulit wajah.
  • Disarankan untuk menggunakan Qu Puteh Whitening Soap 2 hingga 3 kali sehari.
Malam:
  • Cuci wajah dengan Qu Puteh Whitening Soap.
  • Urut wajah secara perlahan-lahan selama 3 minit.
  • Bilas sehingga bersih.
  • Sapu dan ratakan krim Qu Puteh Whitening Pro 9 Block pada kulit wajah.
Beli Qu Puteh Kosmetik Disini
Murah & Original 


1set=RM90 SM
1set=RM94 SS

Testimoni Qu Puteh Skincare
Disclaimer: results can be vary between people and there's no permanent result for this customers.
qu puteh kosmetik testimoni
----------------------------------------------------------------
Order Qu Puteh Kosmetik Skg!
Harga Pasaran RM110

Offer Inc Postage
1set=RM90 SM
1set=RM94 SS
SMS/WHATSAPP KE 012-9861959


NAK PRODUK QU PUTEH LAIN? 

Qu Puteh Mineral Lipstick

 qu puteh lipstick

Qu Puteh Pamoga

Qu Puteh Millenia

26 ulasan:

  1. Sy baru guna qu puteh skincare ni masuk hari ke 3, tapi kulit muka jadi naik ruam merah2 di dahi n pipi. Masa guna sabun juga gatal2. Normal ke? N sy terus stop pakai sbb risau.

    BalasPadam
  2. jika sblm ni sis ada guna skincare yg lain kena stop dulu dalam seminggu then baru pakai qu puteh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy pun naik merah2 gatal2..normal ker?...ker ini utk tempoh sekejap shj?? tp sblm ni sy x pernah guna ape2 krim/skincare lain sdh lbh setahun...
      Mcm mne ek

      Padam
    2. Saya pon naik merah2 gatal2 ... Urmmm mcm ruam kecik2 ...
      Urmmm normal ke???

      Padam
  3. ad jual loose x utk produk ni?

    BalasPadam
  4. saya mempunyai masalah resdung, kulit muka berminyak dan berjerawat. adakah saya sesuai memakai produk ini?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye sesuai. set kosmetik ni untuk luaran. untuk masalah resdung awk boleh cuba ubat resdung sc60 sinus klik disini -> http://marianabeautyshop.blogspot.com/2015/10/sc60-sinus-bella.html

      Padam
  5. Adakah produk ini sesuai untuk masalah kulit jeragat??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum..klu xminum qu puteh tpi hnye gune qu puteh kosmetik,berkesan ke?..

      Padam
    2. ye qu puteh kosmetik juga berkesan untuk jeragat

      Padam
  6. NK TNYE,SBUN TREATMENT QP TU WARNA APA YE?

    BalasPadam
  7. Masa mengndung buleh pakai x

    BalasPadam
    Balasan
    1. mengandung boleh pakai qu puteh kosmetik

      Padam
  8. Saya suka cuba pelbagai produk. Ta sampai sebulan selalu tuka produk y lain. So muka saya makin kusam pulak sejak akhir akhir ni. So sesuai tak pakai qp ni?

    BalasPadam
  9. Sesuai x produk ini utk cuaca panas...

    BalasPadam
  10. Skin care Qu Puteh ni tak de toner ke?

    BalasPadam
  11. Apakah kesan selepas pakai produk ni? Adakah kesan jerawat,bintik2 hitam dan jeragat akan hilang?

    BalasPadam
  12. produk ni sesuai untuk lelaki tak?

    BalasPadam
  13. @fyezura, sy pun terjadi perkara yg sama. Mengelupa, pedih, kering dan berjerawat naik.
    Adakah ini sementara waktu aja? atau kulit sy tak sesuai...
    atau product qu puteh ni bnyak asid/kimia dlm product. Sila jelaskan....bnyak kali sy complain psal product ni..tp semua snyap aje.. kecewa....

    BalasPadam
  14. @fyezura, sy pun terjadi perkara yg sama. Mengelupa, pedih, kering dan berjerawat naik.
    Adakah ini sementara waktu aja? atau kulit sy tak sesuai...
    atau product qu puteh ni bnyak asid/kimia dlm product. Sila jelaskan....bnyak kali sy complain psal product ni..tp semua snyap aje.. kecewa....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun mau tanya juga..sebelum ni saya guna pruduk a bila sya guna pruduk ni kulit muka sya pedih n banyak jerawat keluar bukan saya seorang saja kak n ibu saja juga mengalami masalah sama

      Padam
  15. Zaliha 6142 saya pun sama. ni utk temporary je ke ek? nak teruskan pakai or x ?

    BalasPadam
  16. mungkin kulit lain lain jadi effect dia lain jgk kut. sebab saya dah pakai dah dekat dua bulan . Alhamdulillah krim ni saya sangat puas hati.

    BalasPadam
  17. saya ieyna dri pontian johor bharu,sy nk tnya puan maria saya baru sahaja lagi mengambil trial set qu puteh ni. boleh x jika saya guna pencuci muka jenis lain (biore) shja.yg lain sy guna krim qu puteh.adakah berkesan juga @ tidak.jika berkesan ia mengambil masa berapa lama tu??

    BalasPadam
  18. saya ieyna dri pontian johor bharu,sy nk tnya puan maria saya baru sahaja lagi mengambil trial set qu puteh ni. boleh x jika saya guna pencuci muka jenis lain (biore) shja.yg lain sy guna krim qu puteh.adakah berkesan juga @ tidak.jika berkesan ia mengambil masa berapa lama tu??

    BalasPadam